Äänentoisto

Äänentoisto on asia, jonka yleensä huomaa vasta kun se ei toimi. Epäselvästi kuuluva juhlapuhe, särkevä kaiutin tai kierrosta johtuva vinkaisu kiinnittävät huomion äänentoistoon, eikä mitenkään hyvällä tavalla. Kun jätät äänentoiston ulkopuolisen hoidettavaksi, voit rauhassa keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen tai kuulijoille esiintymiseen.

Jokainen tilaisuus on erilainen, joten ota yhteyttä niin katsotaan kuinka saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Sanomme myös rehellisesti, mikäli resurssimme eivät riitä.

”Musiikin tekeminen ei ole helpottunut, vaan työkalut ovat kehittyneet.”

Miksaus & Masterointi

Työkalut musiikin tekemiseen on kehittynyt huimasti viime vuosina ja samalla hinnat ovat laskeneet alas. Tämä tarkoittaa sitä, että musiikkia tehdään ja äänitetään ennätysmäärä. Kaikki eivät kuitenkaan halua tai jaksa opetella miksaamista ja masterointia. Eikä tarvitsekaan. 

Mikäli sinulla on musiikkia mikä kaipaa miksausta tai masterointia, me autamme. Tai mikäli sinulla on kappale valmiina muttei osaamista tai välineitä äänitystä varten, me autamme.

Livestriimaus & Videotuotanto

Nykyaikana erilaiset striimaustapahtumat ovat lisääntyneet merkittävästi, eikä niiden suosio ole varmasti vähenemässä tulevaisuudessa. Live-esiintymistä ne eivät voita, mutta ne voi silti tehdä laadukkaasti ja katsojia ajatellen. 

Voimme toteuttaa monikamerastriimejä laadukkaalla äänellä joko ilmaisiin alustoihin tai maksullisia striimejä. Ja te päätätte hinnan.

Ja mikäli livenä ei halua videota lähettää, voidaan se kuvata musiikkivideon tyyliin ja ladata myöhemmin. Mahdollisuus myös 360-videoiden tekemiseen. Nämä palvelut eivät myöskään rajoitu vain musiikkiin, vaan toteutamme minkä tahansa tilaisuuden videoinnin ja striimauksen.

Striimauksen voi toteuttaa neljällä HDMI-lähteellä (kamerat, tietokoneet jne) ja ääni voidaan toteuttaa erillisellä mikserillä.

Hinnasto

Hinta kiinnostaa aina. Ja niin sen pitääkin kiinnostaa. Alla on hieman suuntaa-antavia hintatietoja, mutta lopullisen ja tarkan hinnan saat ottamalla yhteyttä.


Hinnat koostuvat perushinnasta ja roudausmaksusta (50€).Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Äänentoisto (puhetilaisuudet yms.)

120€


Äänentoisto (yhtyeiden live-esiintymiset yms.)

220€


Äänitys/Liveäänitys hinnoitellaan tapauskohtaisesti


Vuokraamme myös laitteita, kysy rohkeasti lisää!

Miksaus


1kpl = 35€

2 kpl = 70€

3 kpl = 100€

4 kpl = 135€

5 kpl = 165€

6 kpl = 200€

7 kpl = 235€

8 kpl = 265€

9 kpl = 300€

10 kpl = 320€

Masterointi


1kpl = 20€

2 kpl = 40€

3 kpl = 55€

4 kpl = 75€

5 kpl = 90€

6 kpl = 110€

7 kpl = 130€

8 kpl = 145€

9 kpl = 165€

10 kpl = 185€

Striimaushinnat ja videopalveluiden hinnat


Tuntihinta 68,20€


Hinnoittelu tapahtuu tuntien mukaan, mutta aina pyritään etukäteen antamaan hinta jota ei ylitetä loppulaskussa.


Maksullisen striimin hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti.